AnaSayfa / Genel / Kahve falında külot istemek

Kahve falında külot istemek

Kahve falında külot istemek hayırlı ve büyük başarı kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, maddi çıkmazların biteceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına rivayet eder.

Kahve falında külot istemek gördüyseniz:

  • İsteklerinizin yerine gelmesinin bir diğer anlamı da değişiklik yapmak unutmamalısınız.

Kahve falında külot istemek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz dantel külot görmek servet sahibi olacağına, hem yaşama olan inancına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ıslak külot görmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına ve her konuda sınırsız bir şans elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında temiz külot giymek kısmetlerin çoğalacağına, hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yıkanmış külot görmek bir anda yükseleceğine, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kırmızı külotlu çorap görmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında atlet külot görmek muradının gerçekleşeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında kendi külotunu görmek kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, dargınların da yeniden bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir