AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolda leke görmek

Kahve falında kolda leke görmek

Kahve falında kolda leke görmek alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin her daim iyi anılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, istediği makama geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kolda leke gördüyseniz:

  • Size keyif verecek bir harcama stresi azaltabilir.

Kahve falında kolunda beyaz lekeler görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında kolunda leke görmek atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına yorulur.

Kahve falında kolda leke görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bebeğin yüzünde leke görmek yaptığı yatırımlardan yana istediği sonuçlara ulaşacağına, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında ciltte kırmızı lekeler görmek korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ellerini lekeli görmek ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, bir sebeple çok zor ve başını ağrıtacak durumlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde lekeler görmek eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına, üstün başarılar alacağına inanılır.

Kahve falında lekeli çarşaf görmek çok başarılı işler ve atılımlar gerçekleştirileceğine, yeni arkadaşlıklar kuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir