AnaSayfa / Genel / Kahve falında lekeli bez görmek

Kahve falında lekeli bez görmek

Kahve falında lekeli bez görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, başını ağrıtan ve bazı konularda kendisine köstek olup işlerinin kötüleşmesine sebep olan kişilerden uzaklaşacağına ve daha rahat ve daha mutlu yaşayacağı bir döneme gireceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine, kazancının eksileceğine, maddi kaynakların zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında lekeli bez gördüyseniz:

  • Hayal kırıklığınız geçene kadar kendinize zaman tanıyın.

Kahve falında lekeli bez görmek kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine yorulur.

Kahve falında bezi görmek fal sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine işaret eder.

Kahve falında namaz bezi görmek sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında mavi bez görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına tabir olunur.

Kahve falında sarı bez görmek çok başarılı bir kariyere sahip olmaya, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kirli bez yıkamak büyük bir özgüven kazanacağına, ödeme güçlü çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bez bağlamak eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına inanılır.

Kahve falında kefen bezi görmek işinin başına geçeceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir