AnaSayfa / Genel / Kahve falında bezi görmek

Kahve falında bezi görmek

Kahve falında bezi görmek çok kötü ve üzüntülü dönemler yaşandıktan, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğradıktan sonra fal sahibinin, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına, el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, hiç tahmin etmediği kadar iyi bir çalışmaya yardımcı olacağına, tüm hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalayacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bezi gördüyseniz:

  • Saygı görmek istediğiniz için kendinizi kullandırmanız gerekmiyor.

Kahve falında toz bezi yıkamak işlerin bir anda azalacağına, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında bebek bezi almak yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek bebeğin bezini değiştirmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, doğru iş ortaklığı yapacağına alamet eder.

Kahve falında adet bezi yıkamak yaşananları unutturacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz namaz bezi görmek kendi işini kurmak için adım atacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli bebek bezi görmek hayal kırıklığına düşeceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında işlemeli bez görmek onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında bez bebek yapmak eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir