AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi bez görmek

Kahve falında mavi bez görmek

Kahve falında mavi bez görmek aile hayatında çok iyi ve hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, mutlu bir evliliğe, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, sevdiğine kavuşacağına, yoksulluk günlerinin artık arkada kalacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bez gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızı değiştirmeniz veya mevcut durumunuzu yenilemeniz gerekiyor.

Kahve falında mavi bez görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına inanılır.

Kahve falında adet bezi değiştirmek çektiği eziyetle baş başa kalacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz sofra bezi görmek insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına inanılır.

Kahve falında erkek bebeğin bezini değiştirmek yokluğa düşeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen fal sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gazlı bez görmek fal sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bezle yer silmek ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında adet bez görmek gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah bez görmek ancak gerçeğin ortaya çıkmasıyla birlikte herkesin özür dileyeceğine, sorunların biteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir