AnaSayfa / Genel / Kahve falında leğen kemiği görmek

Kahve falında leğen kemiği görmek

Kahve falında leğen kemiği görmek yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, maddi olarak büyük bir zarar görüleceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet eder.

Kahve falında leğen kemiği gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Kahve falında leğen kemiği görmek zorluklarla boğuşulacağına, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sarı leğen görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına işarettir.

Kahve falında leğende hamur yoğurmak sevaplarıyla Allah’ın sevgisini kazanacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara rivayet etmektedir.

Kahve falında leğende oturmak başarı getirecek ve kariyer basamaklarını hızla tırmanılmasını sağlayacak bir karar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, umutlarını kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında leğendeki suyu dökmek yaşanacak kötü bir olayın sonrasında kişi için hayırlara vesile olacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kirli leğen görmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, çok büyük zararlar edeceğine inanılır.

Kahve falında bir leğen altın görmek adını işindeki üstün başarıları ile duyuracağına, eğleneceğine ve kahkahalara boğulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil leğen görmek üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir