AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir leğen altın görmek

Kahve falında bir leğen altın görmek

Kahve falında bir leğen altın görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, rahat bir hayat süreceğine, başarıları ile konuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir leğen altın gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmeniz durumunda farklı farklı başarılar elde edebilirsiniz.

Kahve falında bir leğen altın görmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine işaret eder.

Kahve falında leğene kaka yapmak çok zor zamanlar geçireceğine, bu durumlardan kurtulmak ve bu sıkıntıları çözmek için yeni yollar arayacağına, ilim irfan sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kırık leğen görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, bununla yüceleceğine delalettir.

Kahve falında bulaşık leğeni görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leğende balık görmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında leğende et görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kazancını doğru şekilde kullanacağına ve bu sayede ömrü boyunca geçim sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında leğen dolusu su görmek eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına inanılır.

Kahve falında leğende bebek yıkamak sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir