AnaSayfa / Genel / Kahve falında leğen dolusu hamur görmek

Kahve falında leğen dolusu hamur görmek

Kahve falında leğen dolusu hamur görmek işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, yeni kapılar açılacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, keyfinin ve moralinin kaçacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında leğen dolusu hamur gördüyseniz:

  • Özel veya işinizle ilgili iş birliklerinize daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında leğen dolusu hamur görmek aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına tabir olunur.

Kahve falında leğen dolusu su görmek aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında hamur leğeni görmek sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında bir leğen hamur görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, ancak daha azimli ve daha sabırlı adımlar atıp çok büyük ve yeni bir anlayışla zarar edilen işlerin toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında leğende hamur yoğurmak kolaylıklara kavuşacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında boş leğen görmek etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine ve yaşadığı bir hastalık varsa şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında içi su dolu leğen görmek elindekilerin değerini bilerek hareket edeceğine, kendine döneceğine delalettir.

Kahve falında plastik leğen görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir