AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavaboya tükürmek

Kahve falında lavaboya tükürmek

Kahve falında lavaboya tükürmek yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, kazancının eksileceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lavaboya tükürmek gördüyseniz:

  • Yeni başlayacak olan bir ilişki bir yana süregelen ilişkilerinizde bile anlaşmazlıklara açıksınız.

Kahve falında lavaboya tükürmek gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lavabonun tıkandığını görmek strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tıkanmış lavabo görmek risk almaktan özenle kaçınacağına, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lavabo açmak gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, hayallerinin söneceğine delalet eder.

Kahve falında lavaboda su görmek karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine işarettir.

Kahve falında kirli lavabo görmek başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Kahve falında lavabo yıkamak çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, bereketinin kesilmeyeceğine ve İslami olarak da Allah’ın takdir ettiği, iman gücü yüksek kulları arasında olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında temiz lavabo görmek manevi bir rahatlama yaşanacağına, daha rahat şekilde tüketim yapacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir