AnaSayfa / Genel / Kahve falında tıkanmış lavabo görmek

Kahve falında tıkanmış lavabo görmek

Kahve falında tıkanmış lavabo görmek kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, büyük miktarda para kazanacağına, ipliklerini pazara çıkaracağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, malının da hiç olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tıkanmış lavabo gördüyseniz:

  • Maddi konuları içeren problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında mutfak lavabosu görmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine işaret eder.

Kahve falında tıkanmış lavabo görmek çok zor dönemlerden geçeceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dolu lavabo görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz lavabo görmek aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine delalet eder.

Kahve falında lavaboya sümkürmek sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, büyük bir şansın elden kaçırılacağına işaret eder.

Kahve falında banyo lavabosu görmek takdir edileceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında lavabonun kırıldığını görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lavaboda saç görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir