AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavabo yıkamak

Kahve falında lavabo yıkamak

Kahve falında lavabo yıkamak emeklerinin karşılığını göreceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, ancak ne yapılırsa yapılsın aynı şekilde devam edeceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında lavabo yıkamak gördüyseniz:

  • Yaşadığınız olay size mutluluk verebilir.

Kahve falında lavaboda el yıkamak zorlanacağına, ekmek bulamayacağına, ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, insanlar arasında çok saygın bir yere gelineceğine delalettir.

Kahve falında lavabo yıkamak varlık ve bolluk içinde bir hayat süreceğine, bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına delalettir.

Kahve falında lavabo ovmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, rahat ve huzurlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında temiz lavabo görmek ailesi ile rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, kimsesiz bir çocuğu evlat edinerek büyük bir sevap işleneceğine işaret eder.

Kahve falında lavaboya gitmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına yorulur.

Kahve falında lavaboda su görmek fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında lavabonun tıkandığını görmek kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında dolu lavabo görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine ve yaşamsal ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayarak rahatça yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir