AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavabo açmak

Kahve falında lavabo açmak

Kahve falında lavabo açmak cesaret gerektiren işlere gireceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kardeşler arasında büyük sorunlar yaşanacağına, sosyal hayatta falı kapatan kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, açların doyacağına, hayır işlerinden geri kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında lavabo açmak gördüyseniz:

  • Bazı şeylerin son anda kaçırılması olasıdır.

Kahve falında lavabo açmak zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine inanılır.

Kahve falında tıkanmış lavabo açmak kötü düşmana, işlerinin yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tıkalı lavabo açmak belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz lavabo görmek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında lavabo ovmak maddi anlamda çok zorlanacağına, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında mutfak lavabosu görmek aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına, bolluk ve bereket göreceğine inanılır.

Kahve falında lavaboya gitmek öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına, büyük tartışmaların sonlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lavaboya girmek yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir