AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavaboda su görmek

Kahve falında lavaboda su görmek

Kahve falında lavaboda su görmek sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, oldukça uzun bir yolculuğa, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Kahve falında lavaboda su gördüyseniz:

  • Alışılmadık bir olay ya da düşünce biçimi olayları farklı görmenize neden olabilir.

Kahve falında içi su dolu lavabo görmek ailevi konularda çok daha fazla sorumluluk alınacağına, dostlardan zarar görüleceğine delalet eder.

Kahve falında lavaboda su görmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına delalet eder.

Kahve falında lavaboya girmek ettiği zararları telafi edeceğine, hayatın düzene gireceğine ve disipline oturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lavaboda namaz kılmak insanları sakinleştireceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına delalet eder.

Kahve falında mutfak lavabosu temizlemek sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, kişinin daha çok para kazanmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lavabo görmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine yorulur.

Kahve falında tıkanmış lavabo açmak ona şifa olmayacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine, bu işlerden kazandığı paranın bir kısmını yardıma muhtaç insanlar için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında tıkalı lavabo açmak beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir