AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavabonun tıkandığını görmek

Kahve falında lavabonun tıkandığını görmek

Kahve falında lavabonun tıkandığını görmek rakiplerin geride bırakılacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, onlara galip geleceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, sorunlarından kurtulacağına, kazancının çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lavabonun tıkandığını gördüyseniz:

  • Gerek ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Kahve falında dolu lavabo görmek işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lavabo yıkamak Allah’ın kendisine nasip ettiklerinden de razı geleceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lavaboya girmek zahmetinin çoğalacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine inanılır.

Kahve falında lavabonun tıkandığını görmek rahat bir hayata başlayacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lavaboya sümkürmek alim insanlardan sayılacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına delalet eder.

Kahve falında tıkalı lavabo açmak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdi çekeceğine delalet eder.

Kahve falında lavabo açmak sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lavaboya tükürmek hayırlı bir yoldan gidilmesi ile zor gibi görünen bir işin hızlı bir şekilde yapılacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir