AnaSayfa / Genel / Kahve falında kirli lavabo görmek

Kahve falında kirli lavabo görmek

Kahve falında kirli lavabo görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, kendisini çekemeyen insanları hayatından çıkaracağına, çok rahat ve huzurlu bir aile ortamı yaşandığına ve uzun bir hayat boyunca herhangi bir soru yaşanmadan birlikte mutlu olunacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine alamet eder.

Kahve falında kirli lavabo gördüyseniz:

  • Kazananı belli olmayan tartışmalardan, size baskı kurmaya çalışan ya da sizinle ilgisi olmayan ek sorumluluklar yükleyen kişilerden uzak durun.

Kahve falında kirli lavabo görmek sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz lavabo görmek ticaretinin hızlanacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına işaret eder.

Kahve falında tuvalet lavabo temizlemek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında lavaboya sümkürmek hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına işaret eder.

Kahve falında lavabo açmak amaçlarını yerine getireceğine, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lavaboda el yıkamak cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lavabo görmek tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işarettir.

Kahve falında içi su dolu lavabo görmek günlerini hastanede geçireceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir