AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavabonun kırıldığını görmek

Kahve falında lavabonun kırıldığını görmek

Kahve falında lavabonun kırıldığını görmek neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına, zevkli ve güzel hale geleceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, zor durumların el birliği ile aşılacağına, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında lavabonun kırıldığını gördüyseniz:

  • Liderlik rolüne soyunmazsanız istediğiniz sonuçlar gerçekleşmeyebilir.

Kahve falında lavabonun kırıldığını görmek gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine işarettir.

Kahve falında beyaz lavabo görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lavaboda el yıkamak sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine işaret eder.

Kahve falında lavabonun tıkandığını görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski lavabo görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına inanılır.

Kahve falında temiz lavabo görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lavaboya çiş yapmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında lavaboya tükürmek yakın bir arkadaşla bir yola çıkılacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir