AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz lavabo görmek

Kahve falında beyaz lavabo görmek

Kahve falında beyaz lavabo görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz lavabo gördüyseniz:

  • İş yaşamındaki kaynak problemini yavaş yavaş halletmeye başlamanız, işinize şevkle sarılmanıza neden olacak.

Kahve falında beyaz lavabo görmek yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mutfak lavabosu görmek aile işlerinin başına geçeceğine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına rivayet eder.

Kahve falında lavaboda saç görmek elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında dolu lavabo görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına işaret eder.

Kahve falında tıkalı lavabo açmak işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, ancak daha sonra alacağı hayırlı bir haber ile hayatı için çok büyük adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında eski lavabo görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, kederinin dağılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lavabo yıkamak yürek yakan biri haline geleceğine, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına, anne ve baba duasının alınacağına ve zamansız bir şekilde karşılaşılacak bir borcun ödeneceğine delalettir.

Kahve falında lavaboya tükürmek dertlerinin şifasını bulacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir