AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavaboda el yıkamak

Kahve falında lavaboda el yıkamak

Kahve falında lavaboda el yıkamak kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına, takdir beklemeden, kendini tatmin etmek için yaşayacağına işarettir.

Kahve falında lavaboda el yıkamak gördüyseniz:

  • Çok fazla tutumlu değilsiniz.

Kahve falında lavaboda el yıkamak azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, durulacağına ve böylelikle huzurun geleceğine delalettir.

Kahve falında lavabo yıkamak hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına inanılır.

Kahve falında kirli lavabo görmek kendini dünya yaşantısına fazlaca kaptıracağına ve günah işlemekten çekinmeyeceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine delalettir.

Kahve falında banyo lavabosu görmek kötü noktalara geleceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lavaboda saç görmek deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mutfak lavabosu görmek yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında lavabonun kırıldığını görmek sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına tabir olunur.

Kahve falında tıkanmış lavabo görmek bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, eline çok yüklü miktarda kazanç geçeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir