AnaSayfa / Genel / Kahve falında eski lavabo görmek

Kahve falında eski lavabo görmek

Kahve falında eski lavabo görmek maddi zararını karşılayacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına yorulur.

Kahve falında eski lavabo gördüyseniz:

  • Sinirlerinize daima hakim olun.

Kahve falında eski lavabo görmek kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına yorulur.

Kahve falında mutfak lavabosu temizlemek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine rivayet eder.

Kahve falında lavabodan saç temizlemek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine delalet eder.

Kahve falında kirli lavabo görmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine işarettir.

Kahve falında lavabo açmak çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine yorulur.

Kahve falında lavaboda el yıkamak işlerinde bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni lavabo görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çalışmaların ve projelerin yeni iş kapıları açacağına tabir olunur.

Kahve falında kırık lavabo görmek para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir