AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavaboda saç görmek

Kahve falında lavaboda saç görmek

Kahve falında lavaboda saç görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, helal yollardan kazandıklarını huzur ve ağız tadı ile yiyebilme kısmetine sahip olacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına, eşi tarafından yüceltileceğine, yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına işarettir.

Kahve falında lavaboda saç gördüyseniz:

  • Yaraların sarılması için gayret göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında lavabodan saç temizlemek çok büyük bir işe girileceğine, bu işte üçkağıtçı ve uyanık geçinmeye çalışan bir kişi ile sorun yaşanacağına, büyük tartışmaların sonlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lavaboda saç görmek rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, günahtan temizlenmeye alamet eder.

Kahve falında eski lavabo görmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, büyük üzüntü verecek bir haber alınacağına ancak daha sonra aile büyüklerinden birinin ya da anne babanın vereceği destek sayesinde her şeyin düzeleceğine delalet eder.

Kahve falında lavabonun kırıldığını görmek büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok hayırlı bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırık lavabo görmek günah işlemekten korunacağına, atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında lavaboda el yıkamak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, geçmişten gelen arkadaşlıkların taçlanacağına işaret eder.

Kahve falında lavabo açmak keyfinden ve neşesinden olacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında lavaboya çiş yapmak hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir