AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavabodan saç temizlemek

Kahve falında lavabodan saç temizlemek

Kahve falında lavabodan saç temizlemek işlerinde berekete kavuşacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, zenginliğe sahip olunacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, kazancının artacağına ve uğradığı zararları yakın bir zaman içinde telafi edeceğine, parasını ve işini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lavabodan saç temizlemek gördüyseniz:

  • Değişik zamanlarda değişik tepkiler gösterebilirsiniz.

Kahve falında lavabodan saç temizlemek refah içinde yaşayacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulacağına delalettir.

Kahve falında mutfak lavabosu temizlemek belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tuvalet lavabo temizlemek hedeflerine yaklaşacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lavabo temizlemek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, üzüleceğine, pişman olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lavaboda saç görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında temiz lavabo görmek işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, böylece kişinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yeni lavabo görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir şeye kavuşacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine inanılır.

Kahve falında tıkalı lavabo açmak isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, iş hayatında her zaman sıkıntılı günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir