AnaSayfa / Genel / Kahve falında lav görmek

Kahve falında lav görmek

Kahve falında lav görmek insanlar arasında büyük itibar kazanacağına, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet eder.

Kahve falında lav gördüyseniz:

  • Ortam değişikliği, farklı uğraşlar ya da farklı kişilerle görüşmek size iyi gelebilir.

Kahve falında yanardağ lav görmek aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına işaret eder.

Kahve falında akan lav görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin içinde lav görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanardağdan akan lav görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lav ateşi görmek zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına işarettir.

Kahve falında deprem ve lav görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lavların içine düşmek sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, kendisine olan güveninin artacağına delalet eder.

Kahve falında evde lav görmek bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir