Kahve falında evde lav görmek

Kahve falında evde lav görmek aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında evde lav gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissettiğiniz işlerle vakit geçirmelisiniz.

Kahve falında evde lav görmek eğer işsizse iş bulacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, parasal ve ruhsal olarak çok mutlu ve huzurlu olacağına alamet eder.

Kahve falında evin içinde lav görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına delalettir.

Kahve falında lavların içinde kalmak ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lav ateşi görmek amaçların gerçekleşmeyeceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lav görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Kahve falında deprem ve lav görmek işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında lavlardan kaçmak maddi kayıpların olacağına, bu süreçte yaşanacak olan zararın uzun zaman telafi edilemeyeceğine, maddi durumun yakında karşılaşılacak kötü bir sürpriz yüzünden çok bozulacağına inanılır.

Kahve falında lavda yanmak hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir