AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanardağ lav görmek

Kahve falında yanardağ lav görmek

Kahve falında yanardağ lav görmek özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, mekân değiştireceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına, geçiminin rahat ve kolay olacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, keyfin bozulacağına, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yanardağ lav gördüyseniz:

  • İşlerin halledilmesi veya tamamlanması için zaman ayırmanız gerekiyor.

Kahve falında yanardağı lavı görmek geçiminin rahat ve kolay olacağına, ağız tadının, keyfinin, rahatının, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, evde tatlı bir telaş yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yanardağ lavı görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanardağdan akan lav görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına rivayet eder.

Kahve falında yanardağ lav görmek ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine yorulur.

Kahve falında patlamış yanardağ görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında sönmüş yanardağ görmek ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine ve büyük bir zenginiğe kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında püsküren yanardağ görmek hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, girdiği işlerde çok yeni fikirler ortaya koyarak her zaman daha iyi olmaya çalışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yanardağın patlamasını görmek fakirlik yaşayacağına, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir