AnaSayfa / Genel / Kahve falında lavların içine düşmek

Kahve falında lavların içine düşmek

Kahve falında lavların içine düşmek çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, hayır getirecek bir ortaklığa girileceğine, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına, ağır günler geçireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında lavların içine düşmek gördüyseniz:

  • Yaklaşımınız, sonuçları etkileyen yegane şey olabilir.

Kahve falında lavlara düşmek bir anda karamsarlığa kapılacak olan fal sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına delalet eder.

Kahve falında lavların içine düşmek büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine ve bundan sonra karşısına çıkacak olan sorunların daha da büyük problemler doğuracağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında lavlar görmek kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ateş lav görmek her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine yorulur.

Kahve falında deprem ve lav görmek zahmete ve meşakkate düşeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, aile bireylerinden kaynaklanan sıkıntıların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında lav patlaması görmek istenmeyen bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna tabir olunur.

Kahve falında yanardağdan akan lav görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akan lav görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir