AnaSayfa / Genel / Kahve falında lamba kapatmak

Kahve falında lamba kapatmak

Kahve falında lamba kapatmak güvenilirliği sayesinde iş hayatında da zorluk çekmeyeceğine, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, kendi işinin başına geçeceğine, bu sayede yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, sıkıntılarını üzerinden atacağına, aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına delalet eder.

Kahve falında lamba kapatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilere kendilerini gerçekte olduklarından daha önemli hissettirme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında lamba kapatmak çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lambayı kapatmak iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gece lambası almak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında altın lamba görmek işinin uzmanı ve diplomalı kimse konumuna geleceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eski gaz lambası görmek iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gaz lambası yakmak sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sokak lambası görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine işaret eder.

Kahve falında yanan lambalar görmek sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir