AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba lambası görmek

Kahve falında araba lambası görmek

Kahve falında araba lambası görmek yapacağı o işi onaylamayacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, bir sebeple sıkıntı çekeceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, işlerinin sekteye uğramasından ötürü maddi ve manevi olarak zarar edeceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba lambası gördüyseniz:

  • İşleri tamamlama yeteneğinizle gurur duyabilirsiniz.

Kahve falında araba lambası görmek herkesi kendisine hayran bırakacak işlere imza atacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında altın lamba görmek emeklerin boş yere harcanacağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında kırık lamba görmek namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında renkli lambalar görmek kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında lamba değiştirmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına işarettir.

Kahve falında masa lambası görmek yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, aile hayatında huzuru yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el lambası görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, eşiyle arasında istediği gibi yakınlaşmaların olmayacağına alamet eder.

Kahve falında gece lambası almak bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir