AnaSayfa / Genel / Kahve falında gazlı lamba görmek

Kahve falında gazlı lamba görmek

Kahve falında gazlı lamba görmek sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine, adını işiyle duyuracağına, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine işarettir.

Kahve falında gazlı lamba gördüyseniz:

  • Mükemmel görünmeyen şeylere henüz konsantre olmamanızda fayda var.

Kahve falında gazlı lamba görmek düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında gaz lambası görmek sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında eski gaz lambası görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, derin bir nefes alacağına işarettir.

Kahve falında gaz lambası yakmak ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yanan gaz lambası görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet eder.

Kahve falında gaz sobası görmek elindeki işi rayına oturtacağına, işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine inanılır.

Kahve falında arabaya gaz almak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zamanda sona ereceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına işaret eder.

Kahve falında gaz kokusu duymak çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, işlerle ilgili sorunlu zamanlar yaşanacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir