AnaSayfa / Genel / Kahve falında masa lambası görmek

Kahve falında masa lambası görmek

Kahve falında masa lambası görmek dertlerinin günden güne artacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, kazancının katbekat artacağına, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, yakın bir zaman içinde kendisini kötü bulacağı bir işe gireceğine, fal sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında masa lambası gördüyseniz:

  • İmkansız amaçlar belirleyip, sadece yarısını gerçekleştirebildiğinizde boşu boşuna kendinize kızıyorsunuz.

Kahve falında masa lambası görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında gazlı lamba görmek rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına işarettir.

Kahve falında yanan lamba görmek maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Kahve falında parlak lamba görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sihirli lamba görmek sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz lamba görmek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, bazı kaynakların tükeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yanıp sönen lamba görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sokak lambası görmek kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir