AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana tarlası görmek

Kahve falında lahana tarlası görmek

Kahve falında lahana tarlası görmek karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında lahana tarlası gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda tartışmalara dahil olmanız durumunda duygusal problemler söz konusu olabilir.

Kahve falında lahana tarlası görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına işaret eder.

Kahve falında tarlada lahana görmek sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz lahana tarlası görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde lahana görmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine işarettir.

Kahve falında büyük lahana görmek kazançlı bir döneme girileceğine, günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına işarettir.

Kahve falında lahana turşusu yapmak uğranılan haksızlıktan kurtulmaya, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında pazardan lahana almak uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, yaşamındaki engellerin kalkacağına tabir olunur.

Kahve falında lahana bebek görmek dünya malının çoğalacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir