AnaSayfa / Genel / Kahve falında büyük lahana görmek

Kahve falında büyük lahana görmek

Kahve falında büyük lahana görmek ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına, işlerinin düzeleceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına, fal sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, işlerinin çok iyi olacağına, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, makbul olmayan işler yapacağına işaret eder.

Kahve falında büyük lahana gördüyseniz:

  • Maddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olacaksınız.

Kahve falında büyük lahana görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, geçim sıkıntısı çekeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil lahana görmek korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, aşkının da kalıcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mor lahana görmek kişinin hayatının değişeceğine, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında lahana salatası görmek yaşamın belli bir düzene oturacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında lahana marul görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine işarettir.

Kahve falında lahana fidelemek kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında lahana dolması yediğini görmek inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Kahve falında birine lahana vermek bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir