AnaSayfa / Genel / Kahve falında denizde lahana görmek

Kahve falında denizde lahana görmek

Kahve falında denizde lahana görmek sorunların aşılacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, kişinin eşi ile yataklarını ayıracak kadar büyük sorunlar yaşayacağına, ün yapmayı başaracağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, uğursuzluklarla karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde lahana gördüyseniz:

  • Ani tepkilerin yaratabileceği maddi krizleri hesaba katarak hareket etmeniz gerekiyor.

Kahve falında denizde lahana görmek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına işaret eder.

Kahve falında kara lahana dolması sarmak işinde çok önemli noktalara gelmeyi başaracağına, bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lahana dolması görmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lahana sarması pişirmek iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine, zafer elde edeceğine, rakiplerine karşı fark atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çürük lahana görmek fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mor lahana görmek kötü halinden eser kalmayacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında haşlanmış kara lahana görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına işaret eder.

Kahve falında lahana sarması yemek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, şifa ve moral bulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir