AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana bebek görmek

Kahve falında lahana bebek görmek

Kahve falında lahana bebek görmek sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, kısmetinin hep açık olacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına işarettir.

Kahve falında lahana bebek gördüyseniz:

  • Aşırı iyimserlikten kaçının.

Kahve falında lahana bebek görmek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı lahana salatası görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında yeşil lahana almak alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz lahana turşusu yemek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine delalet eder.

Kahve falında lahana ekmek alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz lahana dolması görmek büyük kazanç getirecek işlere gireceğine, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine inanılır.

Kahve falında lahana görmek kişinin şansının artacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine delalettir.

Kahve falında kara lahana vermek işsizseniz işe gireceğinize, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir