AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara lahana sarması yemek

Kahve falında kara lahana sarması yemek

Kahve falında kara lahana sarması yemek bir süre önce yapılan bir hatadan ötürü kariyer planında büyük bir zarar oluşacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kara lahana sarması yemek gördüyseniz:

  • Belli bir kurum, kuruluş ya da otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde olasılıkları iyi hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında kara lahana sarması yemek kalıcı saadeti ve kazancı yakalayacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına delalettir.

Kahve falında kara lahana sarması görmek maddi açıdan rahata erileceğine, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lahana sarması yemek kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, mutsuz ve hasta olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz lahana sarması yemek olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine yorulur.

Kahve falında lahana sarma yemek beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında lahana sarması yemek görmek içinin huzurla dolacağına, parasının ve makamının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lahana sarması yapmak ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında lahana sarması sarmak yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir