AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana çorbası içmek

Kahve falında lahana çorbası içmek

Kahve falında lahana çorbası içmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, maddi kriz yaşanacağına, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına, işlerinin günden güne açılacağına, çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalacağına, fal sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lahana çorbası içmek gördüyseniz:

  • Ortak kullanılan kaynaklar, eşyalar veya sahip olunan şeylerle ilgili konularda tecrübelerinizden faydalanabilirsiniz.

Kahve falında lahana çorbası içmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara lahana çorbası görmek sevdiği kişi ile erteledikleri planlarını uygulamaya koyacaklarına, yıllar sonra rahat yüzü göreceğine ve sevdiği kişilerin sıkıntılarına derman olacak adımlar atacağına, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına inanılır.

Kahve falında lahana suyu içmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, üzüntülerin sevince döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pirinçli çorba içmek sorunlu bir dönemin başlayacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine rivayet eder.

Kahve falında kıllı çorba içmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında soğuk çorba içmek düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında naneli çorba içmek hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında acı çorba içmek uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir