AnaSayfa / Genel / Kahve falında kara lahana çorbası görmek

Kahve falında kara lahana çorbası görmek

Kahve falında kara lahana çorbası görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, haneye nifak gireceğine, ona mutluluk getireceğine, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kara lahana çorbası gördüyseniz:

  • Maddi bir kazanım ya da bir hediye duygusal tepkilere neden olabilir.

Kahve falında kara lahana çorbası görmek şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine yorulur.

Kahve falında lahana çorbası içmek rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış kara lahana görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kara lahana görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına delalet etmektedir.

Kahve falında kara lahana yemek zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, çocuklarından ve tüm sevdiklerinden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kara lahana sarması yemek Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına delalet eder.

Kahve falında kara lahana sarmak bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kara lahana sarması görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, kimse ile tartışmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir