AnaSayfa / Genel / Kahve falında lahana suyu içmek

Kahve falında lahana suyu içmek

Kahve falında lahana suyu içmek parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok sorun ve üzüntü yaşayacağına, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine, tatsızlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lahana suyu içmek gördüyseniz:

  • Geniş bir ilişki çerçevesinde devamlı uyarıcı ilişkiler arıyorsunuz.

Kahve falında lahana suyu içmek beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kurulu düzeninin olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lahana çorbası içmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, büyük bir zenginliğin kapısının açılacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, dini bütün bir eşe sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lahana suyu görmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında çeşmeden şifalı su içmek yaptığı işlerin küçümseneceğine, borcunun kalmayacağına delalettir.

Kahve falında tatsız su içmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çeşmeden soğuk su içmek çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine işarettir.

Kahve falında su içmek suya doymamak olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine delalettir.

Kahve falında babanın elinden su içmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir