AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım suyunda boğulmak

Kahve falında lağım suyunda boğulmak

Kahve falında lağım suyunda boğulmak çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, esenliğe kavuşacağına, toparlanmasının da uzun süreceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına tabir olunur.

Kahve falında lağım suyunda boğulmak gördüyseniz:

  • Belli hizmetleriniz maddi açıdan problemli yerlerin çözümünde rol oynayabilir.

Kahve falında lağım suyunda boğulmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hastalıktan şifa bulmaya yorulur.

Kahve falında lağımda boğulmak lüksüne de lüks katacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize inanılır.

Kahve falında lağım suyunda yürümek tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Kahve falında lağım suyu yutmak hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına ve bu ortaklıktan çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lağımlı suya düşmek insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine işarettir.

Kahve falında lağımlı su görmek hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında lağım suyu görmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, fakir fukaranın karnının doyurulacağına tabir olunur.

Kahve falında lağım suyu içmek hayırlı bir terfi alınacağına, ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir