AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım açmak

Kahve falında lağım açmak

Kahve falında lağım açmak işinin başına geçeceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine, ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım açmak gördüyseniz:

  • Sizin için işleri güçleştiren değil, kolaylaştıran aktivitelerle vakit geçirmenizde fayda var.

Kahve falında lağım açmak ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağım içinde yüzmek sıkıntılı günler geçireceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lağım taştığını görmek uzun bir süre zorluk çekileceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lağım kuyusu görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında lağım faresi yemek yol göstereceğine, kendisine hayırlı kapıların açılacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine delalettir.

Kahve falında lağımda yürümek bilgilerle donanacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında lağım faresinin ısırdığını görmek maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin lağıma düştüğünü görmek işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir