AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağıma düşen birini görmek

Kahve falında lağıma düşen birini görmek

Kahve falında lağıma düşen birini görmek emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, fal sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına, ailesi ve sevdikleri ile birlikte çok güzel ve mutlu bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında lağıma düşen birini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişiler uzun zamandır süregelen bazı konulara farklı şekilde yaklaşmanız, farklı şeyler denemeniz veya farklı yoldan ilerlemeniz konusunda ısrarcı olabilirler.

Kahve falında lağım çukuruna düştüğünü görmek yeni işlere gireceğine, yeni projeler gerçekleştirip iş hayatında büyük bir saygınlık kazanacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lağıma düşen birini görmek hafifleyeceğine, şifa bulacağına, maddi yükünün artacağına, borçlarının kapanacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin lağıma düştüğünü görmek zenginlik getirecek adımlar atılacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına tabir olunur.

Kahve falında lağıma düşüp çıkmak kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, yoklukların, sıkıntıların sona ereceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında lağımlı su görmek fal sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında lağım faresi yemek kazancında artış olacağına, sıkıntılı, düşünceli, endişeli ve korku dolu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lağım çukuruna düşmek çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına delalettir.

Kahve falında lağım karıştırmak insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir