AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım borusu görmek

Kahve falında lağım borusu görmek

Kahve falında lağım borusu görmek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lağım borusu gördüyseniz:

  • Fırsat gibi görünse de, önerileri dikkatli ele almanızda fayda var.

Kahve falında lağım borusu görmek binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, kötü ve zor günler yaşayacağına yorulur.

Kahve falında soba ve borusunu görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında patlayan su borusu görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında soba borusu temizlemek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında borudan su içmek alınteri dökülerek rızık elde edileceğine, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında patlamış su borusu görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında borudan su fışkırdığını görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine rivayet eder.

Kahve falında boru içinden geçmek verilecek kararlar doğrultusunda uzun zamandan beri yapılamayan çalışmaların tamama erdirileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir