AnaSayfa / Genel / Kahve falında lağım aktığını görmek

Kahve falında lağım aktığını görmek

Kahve falında lağım aktığını görmek kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, kazancının da aynı oranda artacağına, işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine alamet eder.

Kahve falında lağım aktığını gördüyseniz:

  • Olası sonuçları üzerinde düşünmek ya da hesaplar yapabilmek için zaman isteyebilirsiniz.

Kahve falında lağım aktığını görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına delalettir.

Kahve falında lağım taşması görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kafasını kurcalayan bir konuda tecrübe sahibi bir kişiden yardım alacak alamet etmektedir.

Kahve falında lağım kokusu duymak evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında lağımın taştığını görmek kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında evde lağım görmek nimet bolluğu yaşayacağına, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine yorulur.

Kahve falında lağımda yürümek ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, yolculuğa işarettir.

Kahve falında lağım suyu görmek yaşam enerjisini geri kazanacağına, kendisi ile gururlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında lağım taştığını görmek eğer hayatı zaten yolunda gidiyor ve olumlu şekilde sürüyorsa bundan sonrasında da sıkıntıya ve zorluğa düşmeyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, dertlerinin biteceğine, sağlığının yerine geleceğine, dileklerinin de kabul olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir