AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle laf dalaşına girmek

Kahve falında biriyle laf dalaşına girmek

Kahve falında biriyle laf dalaşına girmek yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, çok büyük borçlar alacağına, işlerinin bozulmasına ve geçim sıkıntısının artacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında biriyle laf dalaşına girmek gördüyseniz:

  • Elinizi taşın altına koymaktan korkmamanızın karşılığını görebilirsiniz.

Kahve falında biriyle laf dalaşına girmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında laf dalaşı etmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ağız dalaşına girmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında söz dalaşına girmek malına gelecek zarara, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet eder.

Kahve falında biriyle ağız dalaşına girmek çok kötü hissedileceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret eder.

Kahve falında söz dalaşı etmek onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, büyük sıkıntılar yaşayacağına ve iş hayatı içindeki başarıların değerini yitireceğine işarettir.

Kahve falında biriyle ağız dalaşı yapmak sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına delalet eder.

Kahve falında birisiyle ağız dalaşı yapmak azla yetinmek zorunda kalmayacağına, husumetlerin başgöstereceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir