AnaSayfa / Genel / Kahve falında lafzatullah görmek

Kahve falında lafzatullah görmek

Kahve falında lafzatullah görmek üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına yorulur.

Kahve falında lafzatullah gördüyseniz:

  • Politik olmak veya uzlaşmak güç gösterisinde bulunmaktan daha çok iş görebilir.

Kahve falında birine laf sokmak hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına delalettir.

Kahve falında laf dinlemek üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına delalettir.

Kahve falında birinin laf attığını görmek tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birinden laf duymak büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir kıza laf atmak maddi konuları fazlaca önemsemesi yüzünden, her şeye çıkarcı bir yaklaşım içinde olacağına, her zaman aynı sonucu veren bir durumun bu sefer yapılan hesaplama hatalarından dolayı farklı bir sonuç vereceğine ve bunun da iş hayatında çok kötü ve çok üzücü olaylara sebep olacağına inanılır.

Kahve falında birine laf söylemek eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında laf yemek herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine delalettir.

Kahve falında laf söylemek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir