AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin laf attığını görmek

Kahve falında erkeğin laf attığını görmek

Kahve falında erkeğin laf attığını görmek geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, bu yüzden bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkeğin laf attığını gördüyseniz:

  • Duygu durumunuz veya çevrenizdeki kişilerin duygu durumları istikrarsızlık gösterebilir.

Kahve falında erkeklerin laf attığını görmek istediği herşeye sahip olacağına, içine fesat düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında erkeğin laf attığını görmek büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin laf attığını görmek girilen yolda zarar edileceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına rivayet eder.

Kahve falında laf söylemek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında laf yemek kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine, düşmanlıkların biteceğine işarettir.

Kahve falında lafzatullah görmek ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında kıza laf atmak sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında biriyle laf kavgası yapmak tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir