AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşını üniformalı görmek

Kahve falında arkadaşını üniformalı görmek

Kahve falında arkadaşını üniformalı görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, sıkıntılarının geçeceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşını üniformalı gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı şeylerin farkında olmayabilirler veya çözümün parçası olmak istemedikleri ya da tembellik ettikleri konular olabilir.

Kahve falında arkadaşını üniformalı görmek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, zor zamanların geride kalacağına, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında üniformalı olmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına işarettir.

Kahve falında üniforma giymiş birini görmek yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eşini üniformalı görmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, daha fazla gelir sahibi olunacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, ticaret hayatıyla ilgili yapılan planların hayır getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında lacivert üniforma görmek onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işaret eder.

Kahve falında lise üniforması giymek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, sıkıntısından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında polis üniforması giymek evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında üniformalı askerler görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, planların boşa gideceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir