AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert tuvalet giymek

Kahve falında lacivert tuvalet giymek

Kahve falında lacivert tuvalet giymek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, iş konusunda çok büyük deneyimlere sahip bir kişi ile ortaklık kurulacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, hayırlı bir kısmetle mutlu bir yuva kurma yolunda adım atılacağına, parasal anlamda rahat edeceğine, emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında lacivert tuvalet giymek gördüyseniz:

  • Konsantrasyonunuzu bozmazsanız, işin altından başarıyla kalkabilirsiniz.

Kahve falında lacivert tuvalet giymek yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, özle ve iş hayatında üstün başarılar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında lacivert spor ayakkabı giymek işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, çok sevilen ve değer verilen bir büyükten destek görüleceğine işarettir.

Kahve falında lacivert gömlek giymek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine delalettir.

Kahve falında lacivert corap giymek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert kaban giymek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında lacivert pijama giymek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında lacivert ayakkabı giymek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında lacivert ceket giymek kişinin güvenlik zafiyetlerini ortadan kaldırarak, sevdiklerini de koruyacağına, borçlanılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir