AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert corap giymek

Kahve falında lacivert corap giymek

Kahve falında lacivert corap giymek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, adından konuşulur olacağına, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına, hastalıklarının biteceğine, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine tabir olunur.

Kahve falında lacivert corap giymek gördüyseniz:

  • Ne kadar fazla gayret gösterirseniz o kadar kazançlı çıkacaksınız.

Kahve falında lacivert bluz giymek rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında lacivert palto giymek yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, dayanışma içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert kaban giymek gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında lacivert pardesü giymek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert ayakkabı giymek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında lacivert mont giymek daha kötü günler yaşayacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına alamet eder.

Kahve falında lacivert tişört giymek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, zenginlik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert ceket giymek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir