AnaSayfa / Genel / Kahve falında lacivert gömlek almak

Kahve falında lacivert gömlek almak

Kahve falında lacivert gömlek almak büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, emeğinden hayır göreceğine, işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine, etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, kendisine söylenen her sözü fazlasıyla ölçüp biçeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına, çok iyi işler yapılacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında lacivert gömlek almak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimseden gelebilecek olan bir teklifi kararsızlık yüzünden değerlendiremeyebilirsiniz.

Kahve falında lacivert gömlek almak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına delalettir.

Kahve falında lacivert gömlek giymek büyük bir işe kavuşacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında lacivert pijama görmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına inanılır.

Kahve falında lacivert yatak örtüsü görmek kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine delalet eder.

Kahve falında lacivert gelinlik görmek ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında lacivert taşlı yüzük görmek uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine yorulur.

Kahve falında lacivert bluz giymek evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına alamet eder.

Kahve falında lacivert başörtüsü görmek tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir