AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bluz giymek

Kahve falında siyah bluz giymek

Kahve falında siyah bluz giymek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, tatsızlıklar çıkacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, ulvi kimse haline geleceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalettir.

Kahve falında siyah bluz giymek gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız zor durumlarınızda ailenizden destek görmeniz mümkündür.

Kahve falında siyah bluz giymek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında siyah beyaz bluz görmek ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine işaret etmektedir.

Kahve falında siyah bluz almak kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında siyah bluz görmek rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bluz giymek rahata erileceğine, ferahlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz bluz giydiğini görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipek bluz giymek isteklerini yerine geleceğine, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında krem rengi bluz giymek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, sürpriz ve olumlu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir